ESO Başkanı Kesikbaş, Özaydemir’e ödülünü takdim etti

ESO Başkanı Kesikbaş, Özaydemir’e ödülünü takdim etti

ESO Başkanı Kesikbaş, Özaydemir’e ödülünü takdim etti

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş, ESO eski Başkanı Savaş Özaydemir’e ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’nü takdim etti.
Üçüncüsü düzenlenen Eskişehir Başarı Ödülleri Final Töreni, bir otelin etkinlik salonunda geniş katılımla gerçekleştirildi. 200 bin kişiyi aşan internet oylaması ve jüri tarafından çeşitli kategorilerde verilen ödüllerde ESO eski Başkanı Savaş Özaydemir, ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görüldü. Özaydemir’e ödülü, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş tarafından takdim edildi.

"ESO ülkemizin en başarılı kurumlarından biri”
ESO Başkanı Kesikbaş, ödül töreninde yaptığı değerlendirmede Eskişehir sanayisinin gelişmesine Savaş Özaydemir’in büyük katkılar verdiğini belirterek, “Sanayimize kattığınız değer çok kıymetli. Eskişehir Sanayi Odası’nın gelişmesinde, bugünlere ulaşmasında ve saygınlığının oluşmasında unutulmaz emekleriniz var. Eskişehir Sanayi Odası bugün ülkemizin en başarılı kurumlarından biri. Daha çok proje üreten ve üyelerine daha iyi hizmet vermek için çalışan bir kurum olmak için çalışıyoruz. Hep birlikte sanayimizi ve sanayicilerimizi daha ileri taşımak en önemli misyonumuz. Eskişehir Sanayi Odası sizlerin emeklerinizle büyüdü. Bizlere devrettiğiniz bayrağı daha ileriye taşımak için yorulmadan hedeflerimize yürüyoruz” dedi.


Güncel 15.01.2023 13:17:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

2

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

3

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

4

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

5

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

6

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

7

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

8

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

9

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

10

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi: