Eşyalarını depremzedelere gönderildi, çıkan mektup ise duygulandırdı

Eşyalarını depremzedelere gönderildi, çıkan mektup ise duygulandırdı

Eşyalarını depremzedelere gönderildi, çıkan mektup ise duygulandırdı

Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından her kesin tek yürek olduğu bu süreçte deprem bölgesine gönderilen yardım kutuların içinden çıkan mektuplar da dikkat çekiyor.
Zonguldak’ın Alaplı Gürpınar Köyü’nden olan ailenin gönderdiği mektupta duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Geçtiğimiz yıllarda rahatsızlığı sebebiyle 10 yaşında hayatını kaybeden Tuğberk Efe Turan’ın ailesinin ağzından yazdığı o mektup şöyle; "Merhaba sevgili arkadaşlarım ben Zonguldak Alaplı’dan Tuğberk Efe Turan 10 yaşında vefat ettim. Annemin öpmelere, kokmalara doyamadığı battaniyelerimi, oynamaya zamanımın ve gücümün yetmediği çok sevdiğim oyuncaklarımı siz değerli kardeşlerime gönderiyorum. Sevgilerimle."
Kemik rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybeden küçük Tuğberk’in ailesinin eşyalarını deprem olduğu anda hiç düşünmeden deprem bölgesine gönderme kararını aldığı öğrenildi.


Güncel 14.02.2023 13:20:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi