EXPO 2023 nikah sarayı hizmete başladı

EXPO 2023 nikah sarayı hizmete başladı

EXPO 2023 nikah sarayı hizmete başladı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilecek EXPO 2023'ün sergi alanına kurulan nikah sarayı hizmete başladı.

Onikişubat ilçesinde "Doğa Dostu Şehir ve Duyarlılık" ana temasıyla gerçekleştirilecek EXPO 2023 sergi alanındaki çalışmalar tamamlanırken alanda sürekliliğin arttırılması amacıyla yapılan 400 metrekare büyüklüğündeki bin kişilik nikah salonu çiftlerin hizmetine sunuldu.

İçerisinde kokteyl salonu, kafe, kuaför, berber, çiçekçi gibi iş yerlerinin de bulunduğu salon hizmete başladı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş’a ve Onikişubat'a yakışır bir nikah salonu hazırladıklarını belirtti.

Vatandaşlara en iyi şekilde hizmet sunmayı hedeflediklerini ifade eden Mahçiçek, "Onikişubat’ımızda kıyılacak olan nikahlar, bundan sonra yeni salonumuzda gerçekleştirilecek. Çiftlerimiz, mutlu başlangıçlarına ve yeni hayatlarına burada 'evet' diyecekler. Hemşerilerim, her zaman her şeyin en iyisini hak ediyor. Çiftlerin, evlilik yolunda attıkları ilk adımda da en iyi hizmeti sunmak istedik. Onikişubat’ımıza hizmet vermeye başlayan bu nezih salon, hayırlı olsun." diye konuştu.



Yurt Dünya 4.08.2023 17:21:55 0
Anahtar Kelimeler: expo 2023 nikah sarayı hizmete başladı

İlginizi Çekebilir

1

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

2

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

3

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

4

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

5

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

6

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti

7

Bucak Halk Kütüphanesi'ni geçen yıl 11 Bin 439 okuyucu ziyaret etti

8

Antalya'da sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Kaş ile Manavgat ilçelerinde hasar tespiti yapılıyor

9

Karmod yağmur suyu hasadı depolama tankı projelerini sürdürüyor

10

Mersin Silifke'de sağanak ve dolu etkili oluyor