Eyyübiye’de yol çalışmalarının yaz sonuna bitirilmesi hedefleniyor

Eyyübiye’de yol çalışmalarının yaz sonuna bitirilmesi hedefleniyor

Eyyübiye’de yol çalışmalarının yaz sonuna bitirilmesi hedefleniyor

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi tarafından daha önce yüzde 80’i tamamlanan köy içi yolların geri kalan kısmının da mevsim sonuna kadar bitirilmesi için bölgede beş ayrı şantiye kuruldu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, ilk beş yılda tamamlamayı vadettiği hizmetler arasında yer alan kırsaldaki tüm mahallelerin yollarının yapım işi büyük bir hızla devam ediyor. Tektek Dağlarına kadar uzayan hizmet alanındaki kırsal mahalle yollarının yapımı için iki mobil konkasör şantiyesi kuran Eyyübiye Belediyesi, buradan elde edilen stabilize malzemeyi köy içi yolların tozdan ve çamurdan kurtarılması için kullanıyor.
Beş ayrı şantiyede devam eden çalışmalarda 42 damperli kamyon, 5 greyder, 5 silindir ve iş makineleri ile çok sayıda işçi görev alıyor.
Yaklaşık bir milyon metreküp stabilize malzemenin serileceği köy içi yol yapım çalışmalarının bitmesiyle, ilçe genelindeki 122 kırsal mahallenin yollarının tamamlanacağı belirtildi.


Güncel 2.09.2022 17:09:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

3

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

4

Osmaniye'de tıra çarpan otobüsteki 7 kişinin öldüğü kazaya ilişkin 2 sürücü tutuklandı

5

Osmaniye'de otobüsün tıra çarptığı kazada ölen 2 kişinin cenazesi Gaziantep'te defnedildi

6

Alanya'da sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlarda mahsur kalanlar kurtarıldı

7

Dörtyol ilçesinde uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

8

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

9

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

10

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı