Fehmi Yıldız Vakfı Hatıra Ormanı'nın ilk fidanları dikildi

Fehmi Yıldız Vakfı Hatıra Ormanı

Fehmi Yıldız Vakfı Hatıra Ormanı'nın ilk fidanları dikildi

İSTANBUL - Yıldızlar Yatırım Holding, sürdürülebilir bir gelecek amacıyla İzmit'te Fehmi Yıldız Vakfı Hatıra Ormanı'nın ilk fidanlarını toprakla buluşturdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Yıldızlar Yatırım Holding, doğaya kalıcı bir katkı sunmak ve gelecek nesillere yeşil bir miras bırakmak amacıyla bir projeye imza attı.

Bu kapsamda 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü öncesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız ve Sakarya Orman Bölge Müdürü Metin Topçu da katıldı.

Etkinlikte, Yıldızlar Yatırım Holding ve grup şirketleri çalışanları, İzmit'te belirlenen sahada ilk fidanları dikti. Proje kapsamında, Fehmi Yıldız Vakfı Hatıra Ormanı için toplam 22 bin 500 adet fidan toprakla buluşturulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, çevreye yaptıkları her katkının, geleceğe bırakılacak en değerli yatırım olduğuna inandıklarını belirtti.

Bu inancı "Köklerimiz geleceğe ulaşsın" sloganıyla Fehmi Yıldız Vakfı Hatıra Ormanı'nda hayata geçirdiklerini aktaran Yıldız, şunları kaydetti:

"Doğaya kazandırdığımız her fidan, gelecek kuşaklara bırakmak istediğimiz yaşanabilir bir dünyanın sembolü. Bu anlayışla, yalnızca bugünü değil, yarını da korumayı sorumluluğumuz kabul ediyoruz. Bu nedenle gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için adımlar atıyoruz. Fehmi Yıldız Vakfı Hatıra Ormanı, sürdürülebilir bir gelecek için inancımızın ve kararlılığımızın simgesi olacak."



Ekonomi 7.11.2025 12:14:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

2

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

3

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

5

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

6

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Osmaniye'de 195 bin 200 depremzedeye psikososyal destek sağlandı