Filistinli öğrenciler ülkelerinde ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldı

Filistinli öğrenciler ülkelerinde ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldı

Filistinli öğrenciler ülkelerinde ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldı

Bolu’da, üniversitede öğrenim gören Filistinli öğrenciler İsrail’in saldırılarında ülkelerinde ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.
Bolu’da, öğrenim gören üniversite öğrencileri İsrail’in ülkelerinde yaptıkları saldırıları kınamak ve ölenler için gıyabi cenaze namazı kılmak için bir araya geldi. İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan Kadı Camii’de yaklaşık 100 kişilik grup ülkelerinde hayatlarını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Cenaze namazının ardından basın açıklaması yapan grup İsrail’in saldırılarını kınadı.
Öğrenciler adına basın açıklamasını okuyan Abdullah Bakır, “İsrail geçmişten şu ana kadar bizim topraklarımız üzerinde şiddet ve baskı uyguluyor. Biz Arap olmadan önce Müslümanız. Dünya ve bütün batı toplumları acılarımızı göz ardı ediyor. Ama yetti artık. Biz Müslüman olarak hakkımızı almak istiyoruz. Kanımızın son damlasına kadar bütün zalimlerin karşısına çıkacağız. Filistin hepimizin ve sonsuza kadar kalacaktır. Sonunda Filistin Kudüs’ün ebedi başkenti olacaktır” dedi.


Güncel 14.05.2021 15:13:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: