Final maçının biletleri üniversite öğrencilerine ücretiz

Final maçının biletleri üniversite öğrencilerine ücretiz

Final maçının biletleri üniversite öğrencilerine ücretiz

Bandırmaspor Asbaşkanı Adem Yılmaz, Spor Toto 1. Lig Play-off Finali’nde 2 Haziran Perşembe günü Kocaeli’nde oynanacak Bandırmaspor-İstanbulspor maçının biletlerinin üniversite öğrencilerine ücretsiz olacağını açıkladı.
Bandırmaspor Asbaşkanı Adem Yılmaz, yaptığı açıklamada, İstanbulspor maçının üniversite öğrencilerine ücretsiz olacağını duyurdu. Yılmaz ayrıca öğrencilerin Passolig kartlarının da ücretsiz olarak temin edileceğini söyledi.
Adem Yılmaz, “Hemşehrilerimiz, Bandırmaspor yönetimi olarak inanılmaz bir heyecan var. Perşembe günü Allah izin verirse Bandırmaspor’umuzun final maçı olacak ve sezonu da güzel bitirmek istiyoruz. 1965 yılında kurulan bu takım inşallah Süper Lig’e çıkacak. Biletler bugün saat 12.00 itibariyle satışa sunulacaktır. Doğu ve güney cephesi tamamen Bandırmaspor’a tahsis edildi. Passolig’i olan herkes Bandırmaspor maçına gidebilecek. Sadece üniversite öğrencilerimize has, adet kaç olursa olsun, maça gelmek isteyen otobüs biletleri dahil passolig biletleri hepsini Bandırmaspor yönetimi olarak karşılayacağız” dedi.


Spor 31.05.2022 13:46:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Savunma ve havacılıkta ihracat da hedefler de büyüyor

2

AK Parti Bozyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

3

Allianz Türkiye bireysel emeklilikte geniş fon seçenekleri sunuyor

4

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Adana'da kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

6

COP31 iklim kriziyle mücadelede tarım teknolojilerini ön plana çıkaracak

7

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Antalya'da su baskınından etkilenen çiftçileri ziyaretinde konuştu:

8

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Antalya'da KYGM Eğitimciler Kampı'nda konuştu:

9

Ticaret Bakanı Bolat, "5. Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı"nda konuştu:

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Çocuk İyilik Merkezi uzuv kaybı yaşayan 161 depremzedeye umut oldu