Fırıncının evden al, pişir ve eve bırak hizmeti ilgi görüyor

Fırıncının evden al, pişir ve eve bırak hizmeti ilgi görüyor

Fırıncının evden al, pişir ve eve bırak hizmeti ilgi görüyor

Karaman’ın Ermenek ilçesinde bir fırın, müşterilerinin iftar yemeklerini evlerinden alarak fırında pişirdikten sonra tekrar evlerine bırakıyor.
Ramazan ayının ikinci yarısında uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinde paket servis uygulaması yapılırken, Ermenek’te bir pide ve lahmacun fırını müşterilerin iftar için hazırladıkları yemekleri evden alıp, pişiriyor ve tekrar eve teslim ediyor. Fırıncılık mesleğine 13 yaşlarında başladığını belirten İsmail Özdemir (37), "Vatandaş pandemi nedeniyle sokağa çıkamadığından ötürü, biz de böyle bir kampanya başlattık. Vatandaşımız evinde hazırlıyor, biz evden alıyoruz, pişirmeyi yapıp hazırladıktan sonra evlerine tekrar teslim ediyoruz. Onlara sadece yemesi kalıyor” dedi.

“Bu hizmetten memnunuz“
İnsanların sokağa çıkmasına gerek kalmadığı için bir nebze de olsa virüsün yayılmasına da engel olan bu kampanyaya müşteriler de ilgi gösterdi. İlçede yaşayan KMÜ Öğretim Üyesi Dr. Filiz Demir, uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok güzel bir uygulama. Bizler için çok güzel. Ceza yeme korkusu yok, bu pandemi döneminde dışarı çıkmamıza gerek yok. Sadece hazırlıyoruz, kapıya geliyorlar alıyorlar, pişip geliyor biz de yiyoruz. Çok da güzel oluyor” diye konuştu.


Güncel 8.05.2021 11:12:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

2

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

3

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

4

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

5

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

7

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

8

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

9

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

10

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı