Fotoğrafçılar Yeşilyurt yaşamını belgeliyor

Fotoğrafçılar Yeşilyurt yaşamını belgeliyor

Fotoğrafçılar Yeşilyurt yaşamını belgeliyor

Fotoğrafçılar Malatya’nın Yeşilyurt ilçesini adım adım gezerek ilçedeki yaşamı ve doğasını belgeliyor.
Malatyalı fotoğraf sanatçıları, sokak sokak gezerek Yeşilyurt’un kültürel, sosyal, turistik ve doğal hayatını belge altına alıyor. Bir seri geziler sonucunda ortaya çıkacak olan fotoğraflar Haziran ayında yapılması planlanan ‘’Yeşilyurt’ta Yaşam’’ konulu fotoğraf sergisinde sergilenecek.
Yeşilyurt Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu üyeleri “Yeşilyurt’ta Yaşam” konulu proje kapsamında fotoğraf gezilerine başladı. Malatya’nın tanınmış fotoğraf sanatçılarının katıldığı ilk gezide, Kadiruşağı, İnek Pınarı, Atalar (Haçova), Yalınkaya (Mendol), Seyituşağı, İkizce köyleri ile Beylerderesi göleti çevresi, ikinci gün gezide ise Kozluk, Bürücek Yaylası ve Rafa köyü fotoğraflandı.
Erol Yıldırım, Fetullah Güleç, Mehmet Kaçmaz, Meral Göksu Sağdıç, Salih Türkoğlu, Ayşenur Atlı, Mahmut Göğüs, Yaren Yaşar, Münir Engür, Mücahit Özen, Ebubekir Aydın ve Alişan Hayırlı’nın katıldığı gezide Yeşilyurt ve yöresinin yaşamı ele alındı.
Birbirinden güzel fotoğrafların çekildiği gezilerin Haziran’a kadar farklı bölgelerde devam etmesi planlandı.


Güncel 29.04.2021 12:32:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

2

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

3

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

4

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

5

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

6

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

7

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

8

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

9

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

10

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi