Fransa’da salgının başından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı

Fransa’da salgının başından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı

Fransa’da salgının başından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı

Fransa’da korona virüs salgınında son 24 saatte 41 bin 622 yeni vakanın tespit edilmesi ile salgının başından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı kayıtlara geçti.

Fransa’da korona virüs salgınında günlük vaka sayısı rekor kırmaya devam ediyor. Fransa Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte 41 bin 622 yeni vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 999 bin 43’e ulaştığı aktarıldı. Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 165 kişinin virüs nedeni ile hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 34 bin 210’a yükseldiğini açıkladı. Bakanlık, 627’si yoğun bakımda olmak üzere 10 bin 166 kişinin hastanelerde tedavi altında olduğunu ifade etti.

Öte yandan Fransa’da 21.00-05.00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma yasağının 54 bölgede daha uygulanmasına karar verildi. Fransa Başbakanı Jean Castex ise bugün yaptığı açıklamada, kısmi sokağa çıkma yasağının vaka artışlarını durdurmaması durumunda tekrardan kapsamlı sokağa çıkma yasağının ilan edileceğini ifade etti.


Güncel 22.10.2020 21:30:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

2

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

3

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

4

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

5

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

6

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

7

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

8

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

9

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı

10

Karmod Fransa'daki çelik konstrüksiyon ev projelerinin 6. etabına başladı