Fransız Askeri Mezarlığı’nda anma töreni yapıldı

Fransız Askeri Mezarlığı’nda anma töreni yapıldı

Fransız Askeri Mezarlığı’nda anma töreni yapıldı

Çanakkale Kara Savaşları’nın 107. yıl dönümü anma etkinlikleri çerçevesinde Fransız Askeri Mezarlığı’nda tören düzenlendi.
Şehitler Abidesi’ndeki merasimin ardından Fransız Askeri Mezarlığı’nda saat 17.15’te tören düzenlendi. Buradaki törene; Türkiye Cumhuriyeti adına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve savaşta yer alan ülkelerin temsilcileri katıldı. Anıta savaşa katılan ülkeler adına çelenk bırakıldı. Türkiye Cumhuriyeti adına çelengi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy sundu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak, Türkiye ile Fransa’nın milli marşları çalındı.
Daha sonra katılımcılar Fransız Mezarlığında mezarlara çiçek bıraktı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy anı defterini imzalayarak bölgeden ayrıldı.


Güncel 24.04.2022 18:29:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Karmod Fransa'daki çelik konstrüksiyon ev projelerinin 6. etabına başladı

2

Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, anaokulu öğrencileriyle buluştu

3

Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam Programı İş Birliği Protokolü” imzalandı

4

Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde çıkan yangın söndürüldü

5

BBVA'dan OpenAI ile yapay zeka tabanlı bankacılık işbirliği

6

Flo Group'ta üst düzey atama

7

Osmaniye’de Modern Kütüphane Projesi Hayata Geçiyor

8

Komutanlardan Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneğine ziyaret

9

Adana'da Türk Ticaret Bankası Çukurova Şubesi'nin açılışı yapıldı

10

Sabancı 9 şirketiyle CDP'nin "Global A Listesi"nde yer aldı