Freni boşalan kamyonun sürücüsü ölümden döndü

Freni boşalan kamyonun sürücüsü ölümden döndü

Freni boşalan kamyonun sürücüsü ölümden döndü

Aydın Köşk ilçesine bağlı Akçaköy yolunda meydana gelen trafik kazasında kamyon sürücüsü ölümden döndü. Kazada dağa çarparak devrilen kamyonun frenin boşaldığı yaklaşık 200 metrelik uçurumdan yuvarlanmamak için dağa çarparak hayatını kurtardığı belirtildi.
Kaza öğlen saatlerinde Ödemiş Köşk yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Akçaköy istikametinden Köşk istikametine seyretmekte olan odun yüklü kamyonun Gürlek yakınlarında freni boşaldı. Oldukça eğimli, virajlı ve altı yaklaşık 200-300 metre uçurum olan yolda kamyon sürücüsü canını kurtarmak için direksiyonu dağa çevirdi. Dağa çarparak devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri yaralanan sürücüyü hastaneye kaldırdı.
Kaza sonrası yola savrulan odunlar nedeniyle yol trafiğe kapanırken, ekipler ve çevredeki vatandaşların çalışmaları sonucu yol trafiğe kapandı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Yurt Dünya 26.06.2022 17:19:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

2

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

3

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

4

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

5

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

6

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

7

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

8

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

9

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

10

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı