FT Antalyaspor’da bayram izni yok

FT Antalyaspor’da bayram izni yok

FT Antalyaspor’da bayram izni yok

FT Antalyaspor, Burdur kampının beşinci gününde önce salonda ardından da sahada taktik çalıştı. Kırmızı-beyazlılar, hazırlıklarını bayramda da sürdürecek.
2022-2023 sezonunun ilk etap çalışmalarına Burdur’da devam eden FT Antalyaspor, dün hazırlık maçında Metalist Kharkiv’e 1-0 mağlup oldu. Çalışmalarına ara vermeden devam eden güney ekibi, günün ilk antrenmanını tamamladı. MAKÜ Tesisleri’nde, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin idaresindeki antrenman fitness salonunda başladı, sahada devam etti. Sahadaki antrenman, taktiksel çalışma ile sona erdi.
Kırmızı-beyazlılar, hazırlıklarına akşam antrenmanı ile devam edecek. Antalyaspor, kamp programı çerçevesinde diğer hazırlık müsabakalarını 10 Temmuz’da Medipol Başakşehir, 14 Temmuz’da ise 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor ile yapacak.
Öte yandan Antalyaspor’un, Kurban Bayramı’nda tatil yapmadan hazırlıklarına devam edeceği öğrenildi.


Spor 8.07.2022 15:57:42 0
Anahtar Kelimeler: ft antalyaspor’da bayram izni yok

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

3

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

4

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

5

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

6

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

7

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

9

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu

10

Obilet kayak tatili için öne çıkan rotaları paylaştı