Futbolculardan üst lige çıkma sözü aldı

Futbolculardan üst lige çıkma sözü aldı

Futbolculardan üst lige çıkma sözü aldı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağsporlu futbolcularla bir araya geldi.
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde futbolcularla bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sporculardan bir üst lige yükselme sözü aldı.
Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) lider konumda olan Tekirdağsporlu futbolcular ile bir araya gelen Başkan Yüksel, futbolcular teknik heyetle Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde bulunan Paşa Kafe’de bir araya geldi. Yüksel, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen sporculara başarılar dileyerek destek verdi.
BAL’da şampiyonluk için kader maçı olan Çerkezköy 1911 karşılaşmasının hava muhalefeti nedeniyle ertelenmesinin ardından hazırlıklarını sürdüren Tekirdağsporlu futbolcular ve teknik heyet, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.
Süleymanpaşa Belediyesinin verdiği destekleri boşa çıkarmayacağını ifade eden Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mülahim Kuru ve Tekirdağsporlu oyuncular bir üst lige yükselmenin sözünü verdiler.
Sosyal Medya’dan Canlı Yayınlanacak
Öte yandan, Bölgesel Amatör Ligi’nin sona ermesine 4 hafta kala 7 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Tekirdağspor, 20 Mart Pazar günü Çerkezköy 1911 deplasmanına çıkacak. Kazanması halinde şampiyonluğu büyük oranda garantileyecek olan Tekirdağspor’un Çerkezköy 1911 karşılaşması, Süleymanpaşa Belediyesinin yayın organı Süleymanpaşa TV’nin sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlanacak.


Spor 19.03.2022 12:12:02 0

İlginizi Çekebilir

1

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

2

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

3

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

4

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

5

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

6

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

7

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

8

Hatay'da minibüsle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da 3 kuşak aynı mehter takımında tarihi geleneği yaşatıyor

10

Hatay'da denizde kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor