Galatasaray - MKE Ankaragücü maçında İzmir depremi unutulmadı!

Galatasaray - MKE Ankaragücü maçında İzmir depremi unutulmadı!

Galatasaray - MKE Ankaragücü maçında İzmir depremi unutulmadı!

Galatasaray-MKE Ankaragücü maçı öncesinde dün İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybedenler ile, dün vefat eden eski Başbakan Mesut Yılmaz için saygı duruşunda bulunuldu.
Süper Lig’in 7. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan Galatasaray - MKE Ankaragücü karşılaşmasında dün İzmir’de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar ve vefat eski Başbakan Mesut Yılmaz unutulmadı. Mücadele öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Galatasaraylı futbolcular ayrıca seremoniye kolunda siyah bant ile çıktı.
Tribünlerde de ’Geçmiş olsun İzmir’ yazılı pankartlar asıldı. Öte yandan 29 Ekim Cumhuriyet Bayram’ı da unutulmadı ve ’Milyonlarca şehidin adıdır Cumhuriyet’, ’Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır’ ve ’Dün, bugün, daima, ilelebet Cumhuriyet’ pankartları yer aldı.


Spor 31.10.2020 20:41:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü