Galatasaray, St. Johnstone maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, St. Johnstone maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, St. Johnstone maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda İskoçya temsilcisi St. Johnstone ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. 1905 GSYİAD tarafından yılın sporcusu seçilen Taylan Antalyalı da idman öncesi ödülünü aldı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri ve teknik çalışma gerçekleştirildi. Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas ve top kapma çalışması yapıldı. İdmanın ana bölümünde ise taktik çalışmaları, hücum varyasyonları ve kanat organizasyonları üzerinde duruldu. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
1905 GSYİAD tarafından yılın sporcusu seçilen Taylan Antalyalı, ödülünü antrenman öncesi GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu’ndan aldı.
Galatasaray, St. Johnstone karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Spor 2.08.2021 21:22:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Düzensiz uyku çocukların fiziksel ve duygusal gelişimini olumsuz etkiliyor

2

Şehit Kıdemli Başçavuş Talat Okur'un cenazesi Hatay'da defnedildi

3

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Hatay'da temaslarda bulundu

4

Antalya'da "İl Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

5

Mersin'de cipin ambulansa çarpması sonucu 5 kişinin yaralandığı kaza kamerada

6

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde depremde hayatını kaybedenler anıldı

7

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Adana'da konuştu:

8

Kozan'da 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremin 133. saatinde kendilerini hayata bağlayan gönüllü ile buluştular

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tescilli kültür varlıklarının restorasyonu sürüyor