Galatasaray, Yeni Malatyaspor hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Yeni Malatyaspor hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Yeni Malatyaspor hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Süper Lig’in 42. haftasında Yeni Malatyaspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas çalışması yapıldı. Antrenmanın bu bölümünün ardından son lig maçında tam süre alan oyuncular yenilenme çalışması gerçekleştirildi. Ana bölümde ise sınırlı alanda çift kale oyun oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.
Yeni Malatyaspor maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampta bulunan Galatasaray, karşılaşma öncesi son antrenmanını yarın saat 18.00’de gerçekleştirecek.



Spor 13.05.2021 23:22:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Anamur'da koordinasyon toplantısı düzenlendi

2

Deniz Portföy, Çağla GSYF'yi hayata geçirdi

3

Mersin'de belediye çalışanının bulduğu para ve kimlik sahibine teslim edildi

4

Antalya'da çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü

5

Mersin'de "Gazze'yi Anlamak" konulu konferans düzenlendi

6

Samandağ'da otomobilin motor kısmına sıkışan kedi kurtarıldı

7

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

8

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

9

Antalya'da "1. Yara Bakım Sempozyumu" gerçekleştirildi

10

Kahramanmaraş'ta "Türk Halk Müziği" konseri düzenlendi