Galatasaray’da 3 değişiklik

Galatasaray’da 3 değişiklik

Galatasaray’da 3 değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim son oynadıkları Fatih Karagümrük maçının 11’ine göre Fenerbahçe derbisinde 3 değişiklik yaptı.
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında derbide Fenerbahçe’yi konuk eden Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, son oynadıkları Fatih Karagümrük maçının 11’inde 3 değişikliğe yaptı. Terim; Ryan Babel, Ömer Bayram ve Emre Kılınç’ın yerine Patrick van Aanholt, Morutan ve Sofiane Feghouli’ye görev verdi. Sahaya kaptan olarak Fernando Muslera çıktı.
Sarı-kırmızılılar derbiye; Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Patrick Van Aanholt, Sofiane Feghouli, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu 11’i ile çıktı.
Yedeklerde ise İsmail Çipe, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç ile Mbaye Diagne bekledi.



Spor 21.11.2021 19:40:00 0
Anahtar Kelimeler: Galatasaray’ değişiklik

İlginizi Çekebilir

1

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

2

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

3

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

4

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

5

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

6

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

7

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

8

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

9

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

10

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)