Gaziantep’te 5 milyon 930 bin makaron ele geçirildi

Gaziantep’te 5 milyon 930 bin makaron ele geçirildi

Gaziantep’te 5 milyon 930 bin makaron ele geçirildi

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde KOM ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu kamyonda 5 milyon 930 bin adet bandrolsüz makaron yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri yaptıkları operasyonla gümrük kaçağı 5 milyon 930 bin bandrolsüz makaron ele geçirdi. Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri Adana - Gaziantep Otobanı’nın Nurdağı mevkiinde seyir eden bir kamyonu şüphe üzerine durdurdu. Kamyonda arama yapan KOM ekipleri kamyonun kasasına dizilmiş halde 5 milyon 930 bin makaron’u yakaladı. Gözaltına alınan kamyon şoförü hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında işlem başlatıldı.

KOM ekiplerinin kamyona yaptığı operasyon Gaziantep’te şimdiye kadar en çok makaron’un ele geçirildiği operasyon olarak kayda geçti.


Yurt Dünya 25.04.2021 03:06:17 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı