Gaziantep’te rüşvet operasyonları sürüyor: 2 gözaltı

Gaziantep’te rüşvet operasyonları sürüyor: 2 gözaltı

Gaziantep’te rüşvet operasyonları sürüyor: 2 gözaltı

Gaziantep’te KOM ekiplerinin Yavuzeli Tapu Müdürlüğüne düzenlediği operasyonda rüşvet alan memur ile rüşvet veren bir kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Yavuzeli Tapu Müdürlüğüne rüşvet operasyonu düzenledi. Organize suçlarla mücadele çerçevesinde çalışma yürüten ekipler Yavuzeli Tapu Müdürlüğünde çalışan bir memurun tapu işlemlerini yapmak için vatandaşlardan menfaat temin ettiğini tespit etti.
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen ekipler Tapu Müdürlüğüne dün operasyon düzenledi. Operasyonda rüşvet alan memur ile rüşvet vermek suçundan yakalanan bir şüpheli gözaltına alındı.
Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.


Yurt Dünya 29.03.2022 10:48:20 0

İlginizi Çekebilir

1

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

2

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

3

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

4

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu:

5

Depremde hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerin ismi kuş evlerinde yaşatılacak

6

Kanser hastası yedek subay Serik'te hayatını kaybetti

7

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

8

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştırdı

9

Jeep SUV modeli Compass'ın üretimine başladı

10

Isparta'da 35 yıldır aynı camide görev yapan imam gönüllere dokunuyor