Gaziantep'te deprem sonrası dev obruk oluştu

Gaziantep

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük depremin ardından Gaziantep'te bir parkta 30 metre genişliğinde 8 metre derinliğinde dev obruk oluştu.


Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6'lık 2 büyük depremden en çok etkilenen kentlerden biri olan Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Şenyurt Mahallesi Derinçukur Caddesinde bulunan Aydın Baba parkında depremlerin etkisiyle dev bir obruk oluştu. Sallantının şiddetiyle park olduğu gibi çökerken çevredeki evler ise hasar görmedi.

“Direk, ağaç ne varsa yuttu”
Çevrede yaşayan vatandaşlar, “Depremden dolayı aşağıya indiğimizde büyük bir gürültü duyduk. Direk, ağaç ne varsa olduğu gibi aşağıya çöktüğünü gördük. Burası parktı, bu park yolun sonuydu, burada yol bitiyordu” dedi.
Öte yandan oluşan dev çukurdan dolayı herhangi bir kaza yaşanmaması için Şahinbey Belediyesi ekipleri obruğun çevresini bariyerle kapattı.



Bölgeden 14.02.2023 16:38:00 0
Anahtar Kelimeler: Gaziantep' deprem sonrası obruk oluştu

İlginizi Çekebilir

1

Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Yılmaz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Karmod Bulgaristan'da çelik konstrüksiyon konut projesi hayata geçiriyor

3

GÜNCELLEME - Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

4

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 5. Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı'nda konuştu:

5

GÜNCELLEME - Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

6

Savunma ve havacılıkta ihracat da hedefler de büyüyor

7

AK Parti Bozyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

8

Allianz Türkiye bireysel emeklilikte geniş fon seçenekleri sunuyor

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Adana'da kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi