Gaziosmanpaşa’da araçlarla gelip husumetlilerine kurşun yağdırdılar

Gaziosmanpaşa’da araçlarla gelip husumetlilerine kurşun yağdırdılar

Gaziosmanpaşa’da araçlarla gelip husumetlilerine kurşun yağdırdılar

Gaziosmanpaşa’da 2 otomobil 1 motosikletle gelen şüpheliler otomatik silahlarla bina önünde oturan husumetlilerine kurşun yağdırdı. Kurşunlar park halindeki 2 lüks otomobile isabet ederken, hedefte olan 3 şüphelinin kaçışı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi’nde saat 02.00 sırlarında meydana geldi. İddiaya göre, 2 otomobil 1 motosikletle gelen şüpheliler bina önünde oturan husumetlilerine otomatik silahlarla kurşunlamaya başladı. Kursunlar park halindeki otomobillere isabet etti. Kurşunların hedefi olan 3 kişi güçlükle olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerini emniyet şeridi ile kapattı. Şüphelilerden bir tanesinin olay yerinden kaçarken düşürdüğü silaha polis ekipleri el koydu. Bir süre olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
2 lüks otomobil kullanılamaz hale geldi
Otomatik silahlarla husumetlilerini kurşunlayan şüphelilerin mermileri park halindeki otobüslere isabet etti. 34 FM 9681 plakalı lüks otomobil ise kullanılamaz hale gelirken, mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı.


Yurt Dünya 3.07.2022 08:11:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

2

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

3

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

4

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

5

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

6

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

7

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

8

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

9

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

10

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)