GBC Başkanı Kurt, “Sarıkaya’yı artık Gazeteci olarak tanımıyoruz”

GBC Başkanı Kurt, “Sarıkaya’yı artık Gazeteci olarak tanımıyoruz”

GBC Başkanı Kurt, “Sarıkaya’yı artık Gazeteci olarak tanımıyoruz”

Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu (AİGF) Genel Başkanı Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı Arif Kurt, Gaziantep Muhabiri Ahmet Demir’e çirkin saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı.
AİGF Genel Başkanı Arif Kurt, tarafından yapılan yazılı açıklamada, ’’Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın, Gaziantep’te canlı yayın esnasında işini yapan İhlas Haber Ajansı Muhabiri Ahmet Demir’e yönelik çirkin saldırısını kınıyoruz ve meslektaşımıza desteğimizi belirtiyoruz’’ dedi.
“Sarıkaya’yı artık Gazeteci olarak tanımıyoruz”
Başkan Kurt, ’’Gazeteci Sarıkaya’nın bir basın emekçisi meslektaşımıza hem de Aile Sosyal Politikalar Kurucu Bakanı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hanımın yanında yaptığı vicdana, ahlaka ve insan onuruna sığmayan hareketini şiddetle kınıyor, Muharrem Sarıkaya’yı bugün itibari ile meslektaşımız ve “gazeteci” olarak tanımıyoruz” ifadelerini kullandı.


Güncel 21.12.2021 12:37:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu

2

Yandex Cup finallerinde 196 geliştirici 140 bin dolarlık ödül için yarıştı

3

Setur Marinaları Göcek'te iki marinayı devraldı

4

Burdur'da fabrikanın çatısından düşen işçi öldü

5

Mersin'de fiyat etiketi ve haksız fiyat artışı denetiminde 360 bin 924 lira ceza kesildi

6

2 milyon liralık dolandırıcılık olayının şüphelisini yakalayan polisler ödüllendirildi

7

EY-Parthenon'un Türkiye İnşaat Sektörü Görünümü çalışması yayımlandı

8

Türkiye Kadın Girişimci Akademisi Ordu mezunlarını verdi

9

Adana'da "Ulusötesi Etkileşimlerde Uluslararası Arena Diplomasi Zirvesi" başladı

10

Osmaniye'de yangından etkilenen 45 hektarlık alan 7 bin 500 fidanla yeşertilecek