Geçirdiği operasyonda dudağının zarar gördüğünü iddia eden kadının "estetik" pişmanlığı

Geçirdiği operasyonda dudağının zarar gördüğünü iddia eden kadının

Geçirdiği operasyonda dudağının zarar gördüğünü iddia eden kadının "estetik" pişmanlığı

ANTALYA (AA) - Antalya'da geçirdigi estetik operasyon sonrasi dudaginin zarar gördügünü iddia eden Songül Uzunoglu, "Yüzüme defalarca dolgu yapildi, yüz hatlarim bozuldu, vücudumun yapisi degisti. Eskiye göre çok daha kötü oldum." diyerek yasadigi pismanligi anlatti.

Özel bir tip merkezinde geçirdigi estetik operasyon nedeniyle alt dudaginin zarar gördügünü öne süren 42 yasindaki Uzunoglu'nun, Akdeniz Üniversitesi Hastanesindeki, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salginindan dolayi ara verilen tedavisine yeniden baslanacak.

Yasadiklarini AA muhabirine anlatan Uzunoglu, böbrek hastaligindan dolayi göz altlarinda çukurluk ve sislikler oldugunu söyledi.

Kadinlarin, dis görünüslerindeki bu tür olumsuzluklardan, sosyal etkenlerden ötürü çabuk etkilendigini dile getiren Uzunoglu, söyle konustu:

"Sürekli soruyorlardi, 'Hasta misin, göz altlarin niye böyle?' diye. Insanlar psikolojik ruh sagliginizi bozabiliyorlar. Söylenenlerden etkilenip estetik yaptirmamak gerekiyor. Kendinizi, çok da iyi arastirmadan bir merkezde bulabiliyorsunuz. Burada söylenenlere inaniyorsunuz. Gerçekten mecbur kalinmadigi sürece estetik yaptirmamak gerekiyor. Yasadiklarimdan ders alarak söylüyorum, keske göz altim öyle kalsaydi. Yüzüme defalarca dolgu yapildi, yüz hatlarim bozuldu, vücudumun yapisi degisti. Eskiye göre çok daha kötü oldum."

- "Bes ayda 4 defa müdahale ettiler"

Merkezde, önce "gözalti çukurluklarini dolduracagiz" sonra da "elmaciklara da müdahale etmemiz gerekiyor, çeneyi belirginlestirmemiz lazim" diyerek sürekli degisik programlar uygulandigini ileri süren Uzunoglu, bes ayda 4 defa müdahalede bulunulmasi sonucu dudaginda ciddi hasar olustugunu iddia etti.

Yapilan dolgunun iki yil kalici olacaginin söylenmesine ragmen bir ay tutmadigini belirten Uzunoglu, yasadigi olaydan sonra kendisine, benzer durumdaki çok sayida kadinin ulastigini anlatti.

- "Uyusuklukla yasamaya çalisiyorum"

Kovid-19'dan dolayi ötelenen tedavisine yeniden baslanacagini aktaran Uzunoglu, "Dudaklarimda sürekli uyusukluk, hep gerginlik hissi var. Sicagi çok ayirt edemedigimden bazen agzimi yakiyorum. Ancak eskiye oranla bir seyler yiyip, içebiliyorum. Geçmise göre görüntüsü iyi degil, insallah zamanla toparlanacak. Dudagimdaki uyusuklukla yasamaya çalisiyorum." diye konustu.

Antalya'da özel tip merkezinde yaptirdigi estetik operasyon sonucu dudaginin zarar gördügünü ileri süren Songül Uzunoglu, 19 Aralik 2019'da Antalya Cumhuriyet Bassavciligina, operasyonu yapan tip merkezi ve doktor hakkinda sikayette bulunmustu. Uzunoglu'nun Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavisine baslanmis, doku nakli gerçeklestirilmisti.



Yurt Dünya 11.05.2020 17:40:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta robotik ve teknoloji festivali düzenlendi

2

Mersin'de serinlemek için dereye giren çocuk boğuldu

3

Kahramanmaraş'ta YKS'ye hazırlanan afetzede öğrenciler için etkinlik düzenlendi

4

Antalya'da otluk alanda çıkan yangın ev ve seralara zarar verdi

5

Osmaniye'de uçurumdan yuvarlanan kamyonun şoförü öldü

6

Osmaniye'de kayıp olarak aranan kişinin cesedi dere yatağında bulundu

7

GÜNCELLEME - Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı

8

GÜNCELLEME 2 - Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlık alandaki yangın kontrol altına alındı

9

Kadavradan rahim nakliyle dünyaya gelen çocuk, pastasını Özkan çifti ile üfledi

10

Aladağ'da liseler arası bilgi yarışması düzenlendi