Gediz’de ’20 sayfa kitap okuma’ etkinliği

Gediz’de ’20 sayfa kitap okuma’ etkinliği

Gediz’de ’20 sayfa kitap okuma’ etkinliği

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırılması için veliler ve öğrenciler evlerinde her gün ’saat 20.00’da, 20 sayfa kitap okuma’ etkinliği gerçekleştiriyorlar.
Öğrencilerde okuma alışkanlığını geliştirmek ve kitap sevgisini arttırmak amacıyla 2019 Nisan ayından bu yana bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ozan Tekin, “Okulumuz Türkçe Öğretmenleri zümresinin koordinesinde gerçekleştirdiğimiz proje ile öğrencilerimiz ’saat 20.00’da 20 sayfa kitap okuma’ etkinliği düzenliyorlar. Kitap okuyan öğrencilerimizden isteyenler okuma fotoğraflarını öğretmenlerine ulaştırıyor. Daha sonra fotoğrafları kolaj olarak düzenlenip okul sitesi ve sosyal medya adreslerimizden kitap okuma bilincini oluşturma adına paylaşıyoruz” dedi.
Okul Müdürü Tekin ayrıca, “Velilerimizin aktif katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik ile öğrencilerimiz ve velilerimizde kitap okuma alışkanlığı kazandırarak aynı zamanda okuma farkındalığı oluşturarak çocuklarımızın dünyasında rol model olan öğretmenlerimiz ve anne ve babaların bu etkinliğe katılımının büyük fayda sağladığını düşünüyoruz. Öğretmenlerimize ve Velilerimize bu anlamlı etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Güncel 17.12.2021 14:45:32 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı