Gediz’de Larva ile mücadele devam ediyor

Gediz’de Larva ile mücadele devam ediyor

Gediz’de Larva ile mücadele devam ediyor

Kütahya’nın Gediz ilçesinde sinek, kara sinek, haşere ve larva ile mücadelede yürütülen ilaçlama çalışmaları devam ediyor.
Gediz Belediyesi tarafından Larva ve uçkunla mücadele çalışmaları çerçevesinde sinek ve haşerelerin oluşturacağı rahatsızlıkların önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.
Mart ayı itibari ile haşere, larva ve uçkunla mücadeleye başladıklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Ekiplerimiz tarafından ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemiz Veteriner Hekimliği tarafından Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı, ruhsatlı çevreye zararsız larva sitler kullanarak İlçemiz genelinde su birikintileri ve dere yataklarında larva üremesinin önüne geçiliyor. Vatandaşlarımızın sağlığına ve huzuruna önem veriyor, oluşabilecek haşere sorunlarına karşı gerekli önlemleri alıyoruz" dedi.


Güncel 25.03.2023 12:57:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor