Gediz’de mevsimlik çiçek dikimi başladı

Gediz’de mevsimlik çiçek dikimi başladı

Gediz’de mevsimlik çiçek dikimi başladı

Kütahya’nın Gediz İlçesinde sonbaharın gelmesiyle mevsimlik çiçek dikimi çalışmaları başladı.
Gediz Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaşam alanları, park, cadde, şehir içi kavşak ve refüjlere mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştiriyor.
Ekipler Gediz’de bulunan yaşam alanlarını daha estetik ve yeşil bir görünüme kavuşturarak, İlçenin dört bir tarafını çiçeklerle nakış nakış işlemeye devam ediyor. Bu çerçevede Adnan Menderes Yaşam Parkı, şehir içi cadde, kavşak ve refüjlere hercai menekşe, gold taflan, bodur nandina dikimi ile ilçede çiçekler açıyor.
Ortaya çıkan görüntülerin vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini ifade eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Şehrimizin yeşille olan ahengini korumak ve güçlendirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Gediz’in dört bir tarafını çiçeklerle nakış nakış işlemeye devam ediyoruz. Adnan Menderes Yaşam Parkı, şehir içi cadde, kavşak ve refüjlere çiçek dikimi ile sonbaharda da ilçemizde çiçekler açıyor” dedi.


Güncel 17.10.2022 10:51:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de Başsavcı Arısoy ve Vali Yılmaz, HSK Heyetini Ağırladı

2

Burdur'da kaçak avcılık yapan 4 kişiye 40 bin lira ceza

3

Babacan Meridian projesi Gayrettepe'de yükseliyor

4

Sürat Kargo, kasım kampanyalarında günlük 900 bin gönderi teslim etti

5

Osmaniye’de beton mikseri uçuruma devrildi, sürücü yaralandı

6

Osmaniye'de 2 kişin öldüğü 7 kişinin yaralandığı kaza kamerada

7

Hasanbeyli’de rezerv yapı alanında 70 işyeri, 68 konut ve 600 kişilik cami yükseliyor

8

Osmaniye’de ilk kez V-NOTES lateral süspansiyon ameliyatı yapıldı

9

Kahramanmaraş'ta 17 öğrenci "kaynağı belirsiz kokudan" etkilendi

10

Samandağ'da yaya yolu ve okul önlerine kasis yerleştirildi