Gediz’de tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği

Gediz’de tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği

Gediz’de tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği

Kütahya’nın Gediz ilçesinde tayini çıkan hakim ve savcılara Gediz Kaymakamlığı ve protokol üyeleri tarafından veda yemeği düzenlendi.
Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi tarafından hazırlanan 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesi ile Gediz’de görev yapan hakimler Zafer Tuğrul Sarıarslan’ın tayini Sivas Hakimliği’ne, hakim Seçil İhtiyar’ın Rize Pazar Hakimliğine, Hakim Emine Karadeniz’in ise tayini Malkara Hakimliği’ne çıktı. Görev yapan Cumhuriyet Savcısı Elif Sümeyye Madanoğlu’nun tayini Aksaray Ortaköy Cumhuriyet Savcılığı’na, Cumhuriyet Savcısı Elif Yağcı’nın ise tayini Çarşamba Cumhuriyet Savcılığı’na çıktı.
Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Yaşar Türker’in ise tayini Kütahya’ya çıktı.
Tayini çıkan ve kısa zaman içerisinde Gediz’den ayrılacak olan hakim, savcılar ve Jandarma Komutanı için Gediz Kaymakamı Hakan Alkan ve protokol üyeleri tarafından veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Alkan, görev süresi boyunca özverili bir şekilde çalışan hakim ve savcılara teşekkür ederek yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını temenni etti.


Güncel 2.07.2022 13:03:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

2

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

3

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

4

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

5

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

6

Koçfinans 30 yaşında

7

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

8

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

9

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

10

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak