Gediz’de yaşam alanları ilçenin çehresini değiştiriyor

Gediz’de yaşam alanları ilçenin çehresini değiştiriyor

Gediz’de yaşam alanları ilçenin çehresini değiştiriyor

Kütahya’nın Gediz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda İlçem mahallelerinde bulunan yaşam alanlarında ve parklarda ilçenin yeşil dokusu korunarak bakım ve onarım çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor.
Her zaman temiz ve bakımlı bir çevre için çalıştıklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “İlçemizde bulunan park ve yeşil alanların temizliği konusunda titizlikle çalışmalara devam ediyoruz” dedi.
Akçadurak; “Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşların özellikle yaz aylarında yoğun rağbet gösterdiği parklar, bahçeler ve mesire alanlarının temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra bitkilendirme ve peyzaj çalışmalarını da gerçekleştiriyoruz. Çocukların boş vakitlerinde eğlendiği, ailelerin dinlendiği parklarda bulunan oyun gruplarını, fitness aletleri, bankları, kamelyalar gibi tüm gereçlerin bakım ve onarımlarını yapıyoruz. İlçemizin çehresinin değişmesi ve güzelleşmesi için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Güncel 15.10.2020 12:17:29 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: