Geleceğin sanatçılarının sergisi ilgi gördü

Geleceğin sanatçılarının sergisi ilgi gördü

Geleceğin sanatçılarının sergisi ilgi gördü

Düzce Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, geleceğin sanatçıları adlı sosyal sorumluluk projesinde Boğaziçi İlkokulu iş birliğinde resim, sahne sanatları, sinema atölyeleri sergisi etkinliği düzenledi.
Düzce Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müfide Kadri ve Mihri Müşfik Sanat Galerilerinde düzenlenen etkinliğe, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Açelya Gönüllü, öğretim elemanları, öğrenciler, Boğaziçi İlkokulu öğrencileri ve aileleri ile davetli misafirler katılım sağladı.
Sinema gösterimi ile başlayan etkinlik, minik öğrencilerin oynadığı tiyatro gösterisi ile devam etti. Üniversitenin akademisyenlerinin eşliğinde, aileleriyle birlikte etkinliğe katılan minik öğrenciler, sergiledikleri performansla da akranlarına eğlenceli anlar yaşattı. Tiyatro gösterisinin ardından geleceğin sanatçıları minik öğrencilerin çizdiği resimlerin yer aldığı resim sergisi gezildi.


Güncel 13.04.2023 17:33:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

2

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

4

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

6

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı

7

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

8

Antalya'da hortum ve fırtınadan zarar gören üreticiye sera naylonu dağıtıldı

9

Antalya'da "Sanat Üzerine Sohbetler" söyleşisi düzenlendi

10

Mersin'de kaçak 2 milyon 10 bin makaron ve 227 kilogram nargile tütünü ele geçirildi