Geleceğin şefleri, 14 madalya ile Ünye’ye döndü

Geleceğin şefleri, 14 madalya ile Ünye’ye döndü

Geleceğin şefleri, 14 madalya ile Ünye’ye döndü

ORDU – Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul’da düzenlenen 19. Uluslararası Mutfak Günleri’ne katılan ve uluslararası derece yapıp 14 madalya kazanarak Ünye’ye döndü. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, öğrencilerin başarılarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
İstanbul’da düzenlenen, Türkiye’den ve yurt dışından bin 100 yarışmacının katıldığı 19. Uluslararası Mutfak Günleri’ne, Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de katıldı. Farklı kategorilerde yarışan öğrenciler 14 madalya kazanarak gurur yaşattı. Başarı ile Ünye’ye dönen öğrenciler, mutluluklarını Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile paylaştı.
Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ziyarette yaptığı konuşmada öğrencilerin elde ettiği başarılardan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Başkan Tavlı, “Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Turizm Otelcilik Proje okulumuz başarılarıyla adından sıkça söz ettiren eğitim kurumumuz. Öğrencilerimizin ve usta öğreticilerimizin son olarak İstanbul Mutfak Günleri’nde çeşitli kategorilerde 14 madalya kazanarak ilçemize dönmesi bizleri de gururlandırdı. Uluslararası derece yapan öğrencilerimizi kutluyorum. Turizm sektörünün ihtiyacı olan işgücüne verdiği destek nedeniyle okul yönetimini ve usta öğreticilerimizi de tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Aydın, öğrencilerin ana yemek, balık, makarna ve tatlı kategorilerinde 9 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak 14 madalya ile ilçeye döndüklerini söyledi.


Güncel 28.12.2022 15:08:53 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi