Geleceğin şefleri yarıştı

Geleceğin şefleri yarıştı

Geleceğin şefleri yarıştı

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde lise öğrencileri, ekipler halinde yemek yarışmasında hünerlerini gösterdi.
Öğretmenlerinin rehberliğinde 4 ekip halinde yarışan öğrenciler, Afyonkarahisar’ın coğrafi işaret tescilli ürünü olan çullama köfte yaparak, jüriye sunumlarını yaptılar. Jüri puanlamasını yaparak, Avdalaz Kalesi gurubunun 1. olduğunu ilan etti. Yılantaş ekibi 2. olurken, Kybele ekibi 3., Kral Midas ekibi de 4. oldu. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan okul müdürü Lokman Özkul, Turizm Haftasının Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı, Mart ayının son haftasında bu etkinlikleri yaptıklarını ve ilk etkinliğin yemek yarışması olduğunu dile getirdi. Güzel bir ortamda gerçekleşen yemek yarışmasının, öğrencileri mesleğe hazırlama anlamında önemli olduğunu belirten Özkul, “Seçici kurul jüriye, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Turizm Haftası etkinliklerinin hafta boyunca süreceğini söyleyen Özkul, velilerden ve İhsaniye halkından katılım beklediklerini belirtti.


Güncel 30.03.2022 16:25:10 0
Anahtar Kelimeler: geleceğin şefleri yarıştı

İlginizi Çekebilir

1

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

2

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı

3

Salon Hokeyi Erkekler Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

4

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi

5

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

6

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı

7

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

8

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

9

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

10

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı