GELECEK PARTİSİ KURUCULAR KURULU ÜYESİ ŞAHİN OGC’Yİ ZİYARET ETTİ

GELECEK PARTİSİ KURUCULAR KURULU ÜYESİ ŞAHİN OGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun genel başkan olduğu Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyeleri Osmaniyeli Avukat İsa Mesih Şahin ile Adana’dan Ebubekir Yıldırım, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti. Şahin, partisinin teşkilatlanma sürecini anlatıp, parti politikası ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. OGC Gökhan Erkmen Toplantı Salonu’ndaki toplantıya OSTADER Başkanı ve OGC Kurucu Başkanı Bahri Çolpan da katıldı.

1982 Düziçi doğumlu, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, evli ve 2 çocuk babası olan Avukat İsa Mesih Şahin, babasının da siyaset ile uğraştığını ifade ederek, siyasete 2003 yılında AK Parti’de başladığını söyledi. AK Parti’de çeşitli görevlerde bulunan ve 2014-2018 yıllarında İstanbul Kadıköy AK Parti İlçe Başkanlığı da yapan Şahin, “Ancak özellikle son bir yıldır AK Parti’nin gidişatından rahatsızlıklar oldu. Son İstanbul seçiminin yenilgisi de bizim haklılığımızı gösterdi. Şimdi kendimize yeni bir yol seçtik. Birlikte bazı uğraşlar verdiğimiz ve bu uğraşlarımıza çözüm bulunamayınca sayın Ahmet Davutoğlu ile yeni bir parti kurduk. Biz klasik siyaset yapmayacağız. Toplumun bütün kesimlerini bir araya getiren bir parti olacağız. Parti programımız Türkiye’nin tüm sorunlarına çözüm içeren bir programdır” dedi.

Türkiye’nin artık normalleşmesi gerektiğine inandıklarını belirten Şahin, şunları söyledi: “Çünkü ülkede çok aşırı kutuplaşma var. İnsanlar ayrıştırılıyor. Biz bu ayrışmaya son vermek ve çözüm oluşturmak için geliyoruz. Diğer yandan sadece eleştiri yapmayacağız. Yapıcı bir siyaset uygulayacağız. Diğer yandan adalet konusu çözümlenmeli, yargı tıkanmış durumda. Biz mülakatları da kaldıracağız. Liyakatlı ve ehil kişilere şans tanıyacağız. Kısacası toplumla iç içe olacağız ve toplumdaki gerilimi yok edeceğiz. Sadece konuşmayı değil, dinlemeyi de uygulayacağız. Konuşarak ve dinleyerek, katılımcı bir siyaset modeli uygulayacağız. Bizim partimiz çözüm üreten, insan odaklı ve farklı şeyler sunan bir parti olacak.”

Şahin, partisinin önümüzdeki günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerden başlayarak ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını da başlatacağını bildirdi.

İsa Mesih Şahin ile Ebubekir Yıldırım’a ziyaret için teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı, “Hemşerimiz sayın İsa Mesih Şahin bugüne kadar İstanbul’da Osmaniyelilere büyük destek verdi ve her zaman onların yanında oldu. Şimdi yeni bir siyasi partide yer alıyor. Ben yine Osmaniye’mizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Sayın Şahin’e ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber: Ali Celal KAYMAK - OSMANİYE



Yurt Dünya 7.01.2020 15:49:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Beklenen değişime adım adım" yürüyüşü düzenlendi

2

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da iftar programına katıldı:

3

Antalya'da şehit aileleri ve gazilere iftar programı

4

Adana Valisi Köşger koruyucu ailelerle iftarda buluştu

5

Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz, Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

6

Kahramanmaraş'ta depremde 109 kişinin öldüğü Ebrar Sitesi B Blok'a ilişkin davanın görülmesine devam edildi

7

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay Valiliğini ziyaret etti

8

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürdü:

9

Yüreğir'de yapımı tamamlanan aile sağlığı merkezi açıldı

10

İskenderun'da 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi