Geleneksel Altın ve Mücevher Fırsat Günleri kampanyalarla devam ediyor

Geleneksel Altın ve Mücevher Fırsat Günleri kampanyalarla devam ediyor

Geleneksel Altın ve Mücevher Fırsat Günleri kampanyalarla devam ediyor

İSTANBUL - Her türlü altın ve mücevher çeşitlerinin tüketiciler ile buluştuğu 24. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri, kampanyalarla devam ediyor.

Titanic Otel Bakırköy'de bu yıl 24'üncüsü düzenlenen etkinlik, birbirinden farklı takı koleksiyonlarını müşterilerin beğenisine sunuyor.

Takıseverlerin ilgiyle takip ettiği ve her bütçeye uygun ürünlerin yerini aldığı etkinlikte, evlenmeyi planlayan çiftler için düğün setleri ve tektaş yüzükler, bilezikler, kolyeler ve küpeler yüzde 50'ye varan indirim kampanyalarıyla ziyaretçileri bekliyor.

Etkinlik kapsamında, tüketicilere, kullanmadıkları altın veya pırlanta takılarını en iyi fiyat garantisiyle değiştirme imkanı sunuluyor. Yeni sezon pırlanta ve altın koleksiyonlarına indirimli indirimlerle sahip olma imkanı bulunuyor.

En yeni ve özgün tasarımların, sertifikalı tektaş ve beştaş modellerinin, kadınların en özel günlerini taçlandıracak takıların, mücevher çantalarının ve binlerce seçeneğin yer aldığı 24. Altın ve Mücevher Fırsat Günleri, 24 Ekim'de sona erecek.



Ekonomi 17.10.2023 16:02:43 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu