Genç kulaçlar yüzme sporunun geleceğine ışık saçtı

Genç kulaçlar yüzme sporunun geleceğine ışık saçtı

Genç kulaçlar yüzme sporunun geleceğine ışık saçtı

Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 1.Vize ve 13+ Yaş Baraj Geçme Müsabakaları Bursa’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları, müsabakalarda önemli başarılara imza attı.
Atıcılar Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 1.Vize ve 13+ Yaş Baraj Geçme Müsabakaları’na 4 ildeki 23 kulüpten toplam 463 sporcu katıldı. Osmangazi Belediyespor Kulübü, 20’si kadın olmak üzere toplam 48 sporcu ile müsabakalarda mücadele etti. Serbest, kurbağalama, kelebek, sırtüstü ve karışık olmak üzere 5 farklı kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda, Osmangazi Belediyespor’un genç kulaçları, yüzme sporunun geleceği adına adeta umut saçtı.
2012 yaş grubunda mücadele eden Osmangazi Belediyespor’dan 9 sporcu grup müsabakasına, 4 sporcu ise finallere katılmaya hakkı kazandı. Müsabakalarda 2011 yaş grubunda havuza giren 14 sporcu ise grup müsabakalarına katılırken, 5 sporcu da finallere katılma başarısı gösterdi. 13+ yaş grubunda boy gösteren 2 sporcu da Temmuz ve Ağustos ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.


Spor 14.03.2023 14:19:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: