Genç pehlivan madalya ile döndü

Genç pehlivan madalya ile döndü

Genç pehlivan madalya ile döndü

Bu yıl 669’uncusu düzenlenen Tarihî Elmalı Yağlı Güreşleri’nde, Mustafakemalpaşaspor Belediye’yi temsil eden genç pehlivan Bekir Özturgut, ikincilik madalyası ile ilçeye döndü.
Antalya’nın Elmalı ilçesinde Recep Gürbüz Stadı’nda 3 Eylülde alt boyların mücadeleleriyle başlayan yağlı güreşler nefes keserken, küçük orta büyük boy kategorisinde rakiplerini yenen Bekir Özturgut ikinci olarak büyük orta kategorisine yükseldi.
Tarihî Elmalı Yağlı Güreşleri’nin Türk’ün ata sporu güreşin "ilk er meydanı" olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek rakiplerine üstünlük sağlayan ve ikincilik madalyası ile dönen genç sporcumuz Bekir Özturgut ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Bize büyük sevinç yaşatan pehlivanımıza başarılar diliyorum” dedi.


Spor 6.09.2021 16:38:46 0
Anahtar Kelimeler: genç pehlivan madalya ile döndü

İlginizi Çekebilir

1

İstanbul Atlas Üniversitesi Uluslararası Danışma Kurulu Üyeliğine yeni isim

2

Mersin'de ilkokul öğrencileri tarihi mekanların hem maketini hem resmini yaptı

3

DeFacto'dan Layering Koleksiyonu ile kişiselleştirilmiş parfüm deneyimi

4

Adana'da "Okulum Renklensin" projesinin protokolü imzalandı

5

Antalya'da otomobile özel düzenekle gizlenmiş 17 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

6

Mersin'de "Ustalar Çıraklarla Buluşuyor" etkinliği yapıldı

7

Bucak'ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

8

Hatay'da İskenderun-Topboğazı Otoyolu'nda çalışmalar sürüyor

9

Türkiye Turizm Tedarik Akdeniz Buluşmaları Antalya'da başladı

10

Adana'da müstakil evde çıkan yangın söndürüldü