Gençlik Kampı’nın modernizasyonu için imzalar atıldı

Gençlik Kampı’nın modernizasyonu için imzalar atıldı

Gençlik Kampı’nın modernizasyonu için imzalar atıldı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Muratdağı Termal Turizm Merkezi Gençlik Kampı’nın modernizasyonu için imzalar atıldı.
Yapım işi için gerekli olan yapı ruhsatı Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ile Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can adına Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin arasında imzalandı.
Başkanlık makamında düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Akçadurak, “Projemiz kapsamında 8 adet lojman yapı ruhsatı, 1 adet yüzme havuzu, 1 adet spor salonu, 1 adet idari bina, 1 adet yemekhane yapım işi yapı ruhsatı için imzalar atıldı.
Ege bölgemizin parlayan yıldızı Muratdağı Termal Turizm Merkezi’nde yapılması planlanan 215 yataklı Gençlik Kampı projesi içerisinde bocce, okçuluk, yürüyüş ve koşu parkurları, çok amaçlı spor sahası, satranç, amfi tiyatro ve dinlenme alanları ile yaz-kış hizmet vererek Ülkemizin her köşesinden gelecek olan gençlerimize doğa ile iç içe spor yapma imkânı sağlayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.


Güncel 28.12.2021 11:55:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı