Gençlik merkezleriyle değerlendirme toplantısı

Gençlik merkezleriyle değerlendirme toplantısı

Gençlik merkezleriyle değerlendirme toplantısı

Gençlik Hizmetleri Müdürü Muammer Aydın başkanlığında Gençlik Merkezleri ve Genç Ofislerin faaliyetleri ve yapmak istedikleri projeler masaya yatırıldı.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezleri ve Genç Ofisleri’nin yeni yılda yapacakları projeler ve faaliyetler masaya yatırıldı.
Gençlik Hizmetleri Müdürü Muammer Aydın başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Letif Arslan ile Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz, Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok, Aziziye Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Kumbasar, Aşkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır ile gençlik liderlerinin de katıldığı değerlendirme toplantısında gençlik merkezleri ile genç ofislerin çalışmaları ele alınırken, yeni sezonda yapılmak istenen faaliyetler ile projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Güncel 26.10.2021 12:29:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor