Gençoğlu’ndan Bulgaristan seçimi çağrısı: ‘Katılım yüksek olmalı’

Gençoğlu’ndan Bulgaristan seçimi çağrısı: ‘Katılım yüksek olmalı’

Gençoğlu’ndan Bulgaristan seçimi çağrısı: ‘Katılım yüksek olmalı’

BAL-GÖÇ, Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu (BGF) ve Balkan Rumeli Göçmenleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu, 11 Temmuz’da Bulgaristan’da gerçekleştirilecek seçimlere dair bir açıklama yayınladı.
11 Temmuz tarihinde Bulgaristan’da gerçekleştirilecek seçimlerin Türkiye’de ve Bulgaristan’da yaşayan soydaşlarımız için büyük önem arz ettiğini vurgulayan BAL-GÖÇ, Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu ve Balkan Rumeli Göçmenleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu, “Bir bütün olarak bölünmeden hareket ederek, bu seçimlere gereken ilgi ve katılımın yüksek olacağına inancımın tam olduğunu söylemekle birlikte, konfederasyon, federasyon ve derneklerin değerli çalışma ve katkılarının çok önemli olduğunu da özellikle belirtmek isterim” diye konuştu.
Seçimler için Bulgaristan’a gidip oy kullanmak isteyenlere sıra beklemeden korona virüs aşısı olabilmeleri için gerekli tüm organizasyonların tamamlandığını ifade eden Gençoğlu, “Seçimlerin komşumuz, dostumuz, ortak çıkarlarımız olan Bulgaristan için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.


Güncel 7.06.2021 10:26:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

3

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

4

Osmaniye'de tıra çarpan otobüsteki 7 kişinin öldüğü kazaya ilişkin 2 sürücü tutuklandı

5

Osmaniye'de otobüsün tıra çarptığı kazada ölen 2 kişinin cenazesi Gaziantep'te defnedildi

6

Alanya'da sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlarda mahsur kalanlar kurtarıldı

7

Dörtyol ilçesinde uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

8

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

9

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

10

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı