Genel müdürler Kilis’te

Genel müdürler Kilis’te

Genel müdürler Kilis’te

Diyanet İşleri Başkanlığından Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak ve beraberindeki heyet Kilis Valisi Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ettikten sonra açılışlar için Suriye’nin Azez kentinde açılışlara katıldılar.
Diyanet İşleri Başkanlığından Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin, Kilis İl Müftüsü Abdurrahman Şahin ve beraberindekilerden oluşan heyet Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ettiler.
Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığından Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak, Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Kilis’in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Azez ilçesine geçti. Burada Türkiye tarafından yaptırılan, cami, kuran kursu, lojistik deposu başta olmak üzere çeşitli açılışlara katıldılar.


Güncel 21.09.2021 15:42:49 0
Anahtar Kelimeler: genel müdürler kilis’te

İlginizi Çekebilir

1

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, hortumdan etkilenen Manavgat'ta çiftçilerle buluştu

2

Türkiye genelinden 230 gönüllü, zeybek kültürünü yaşatmak için Manavgat'ta buluştu

3

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

4

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

5

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

6

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

7

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

8

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

9

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı