Giresun’a gelen depremzedelerden 336 kişi tedavi için hastanelere başvurdu

Giresun’a gelen depremzedelerden 336 kişi tedavi için hastanelere başvurdu

Giresun’a gelen depremzedelerden 336 kişi tedavi için hastanelere başvurdu

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından Giresun’a getirilen depremzedelerden 336 kişi tedavi için hastanelere başvurdu. Kadın ve Çocuk Hastanesinde ise iki doğum gerçekleşti.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından yaralanan vatandaşlar ülke genelindeki hastanelere tedavi için getirildi. Giresun’a ise tedavilerinin yapılması üzerine toplamda 336 depremzede getirildi.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 10 ilin etkilendiği depremlerin ardından Giresun’a da depremzedeler getirildi. Giresun’a getirilen depremzedelerden 336 kişi il genelindeki hastanelere tedavi için başvurdu. Başvuran yaralılardan 12’si yatarak tedavi görürken, 282’sine ise poliklinik hizmeti verildi.
Giresun İl Sağlık Müdürlüğü’nden alınan bilgide, “Giresun’a gelen depremzedelerden Giresun il ve ilçelerinde bulunan 2’si özel olmak üzere 9 hastaneye 336 depremzedeye başvuruda bulunmuş bunlardan, 282’sine poliklinik hizmeti sunulurken, 12 hasta yatarak tedavi görmekte, 9 hasta ise tedavisinin ardından taburcu edilmiştir. Giresun Kadın ve Çocuk Hastanesinde ise 2 doğum gerçekleştirilmiştir” denildi.


Güncel 14.02.2023 15:51:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da üst aramalarında silah bulunan 2 şüpheli yakalandı

2

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan İl Emniyet Müdürü Yılmaz'a ziyaret

3

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

4

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

5

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

6

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

7

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

8

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

9

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

10

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması