GİRESUN'DA SİLAH ATÖLYESİNE OPERASYON

GİRESUN

Giresun'un Espiye İlçesinde yasa dışı silah ürettiği öğrenilen bir atölyeye yapılan baskında, çok sayıda silah malzemesi bulundu.

Giresun’un Espiye ilçesinde kaçak silah imalatı yapıldığı belirtilen bir eve yapılan operasyonda kurusıkı tabanca,ruhsatsız av tüfekleri ve çok sayıda silah yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, Espiye ilçesine bağlı Çam mahallesinde S.Ö isimli şahsın evinin alt katında bulunan atölyede tabanca imalatı gerçekleştirdiği duyumu üzerine Giresun İl Jandarma Komutanlığı Kaçaklık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Espiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon düzenledi. Şüpheli şahsın ev ve evin eklentilerinde yapılan aramalarda,1 adet silah yapım atölyesi,1 adet torna makinesi,2 adet dikey maktap,2 adet mengene takımı,1 adet spiral,1 adet taşlama makinesi,1 adet kurusıkı tabanca,2 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği,1 adet sarjör,8 adet tabanca kabzesi,3 adet saç tabanca kalıbı,26 adet tabanca icra yayı,9 adet namlu yapımında kullanılacak demir parçası,2 adet sarjör kalıbı,50 adet muhtelif el aleti ele geçirildi.
Ekipler tarafından gözaltına alınan S.Ö isimli yapılan adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı.



Güncel 23.12.2020 13:05:00 0
Anahtar Kelimeler: GİRESUN' SİLAH ATÖLYESİNE OPERASYON

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor

2

Futbol: Trendyol Süper Lig

3

Kumluca'da hortumdan etkilenen çiftçilere plastik sera örtüsü desteği

4

Futbol: Trendyol Süper Lig

5

Hatay'da yasa dışı bahis operasyonunda 12 şüpheli tutuklandı

6

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta konuştu:

7

Silifke'de refüje çıkan tırda maddi hasar oluştu

8

Hatay'da polis, piroteknik maddelere yönelik denetim yaptı

9

Mersin'de sağanaktan etkilenen alanlarda temizlik ve onarım çalışmaları sürüyor

10

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Osmaniye'de konuştu: