Girişimci Orkan Doğancı: Bodrum’da restoran açacağım

Girişimci Orkan Doğancı: Bodrum’da restoran açacağım

Girişimci Orkan Doğancı: Bodrum’da restoran açacağım

Almanya ve Dubai’de açtığı restoranlarla sektörün önde gelen isimleri arasına giren Orkan Doğancı, Türkiye’deki yatırımlarının sayısını artırmaya hazırlanıyor. İstanbul’da açtığı Fahham adlı restoranla tanınan Doğancı, yakında Bodrum’da da ‘Trove Lounge’ adlı yeni bir mekanı hizmete sokacak.
Yemek sevgisi ve girişimci doğasıyla Almanya’da restoran işine giren Orkan Doğancı, kısa sürede büyük başarı elde etti. Ülkenin tanınmış restoran işletmecileri arasına giren Doğancı, daha sonra soluğu İngiltere’de aldı. Orada işin inceliklerini öğrenen Doğancı, gördüğü eğitimin ardından Dubai’ye gitti ve iki arkadaşıyla beraber Bosporus adını verdiği mekanı açtı. Dubai’nin en büyük Türk restoran zincirlerinden birine imza atan başarılı girişimci, memleketine de yatırım yapıyor.
Önce İstanbul sonra Bodrum
İstanbul-Beşiktaş’ta Fahham adında bir restoranı bulunan Orkan Doğancı, pandemi sonrasında Türkiye’deki yatırımlarına hız verdi. Yeni mekanını en gözde tatil lokasyonlarından Bodrum’da açmaya karar veren Doğancı, yapacağı yatırım için ilk adımları attı. İşletmeci Orkan Doğancı, ‘Trove Lounge’ adını vereceği yeni mekanın yakında açılacağını ve burada da büyük başarı elde etmeyi umduğunu açıkladı.


Güncel 4.09.2021 10:49:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

2

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

4

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

5

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

6

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

7

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

9

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

10

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi