Gökhan Kağıtçıoğlu: "Kazanamadığımız için çok üzgünüz"

Gökhan Kağıtçıoğlu:

Gökhan Kağıtçıoğlu: "Kazanamadığımız için çok üzgünüz"

A. Hatayspor Yardımcı Antrenörü Gökhan Kağıtçıoğlu, Giresunspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında evinde karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalan A. Hatayspor’da Yardımcı Antrenör Gökhan Kağıtçıoğlu, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Kağıtçıoğlu, çok fazla gol pozisyonlarına girdiklerini ancak çıkarken kaybettikleri topla gol yediklerini belirterek, "İlk yarıda çok daha fazla gol pozisyona girdik, oyuna da hakim olan taraftık, rakibe de bir iki pozisyon verdik savunma geçişlerinde. İkinci yarı topa daha çok sahip olduk, rakibi de tamamen kapattık. Bu arada değişikliklerden sonra Bertuğ ile golü bulduk. Maç istediğimiz gibi gitti, pozisyon dahi vermedik. 88. dakikada çıkarken yaptığımız top kaybı sonucu gol yedik. Kazanamadığımız için çok üzgünüz, çok iyi hazırlık dönemi geçirmiştik. Hazırlık döneminden sonraki maçlar zor oluyor. Daha iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.


Spor 24.12.2022 16:55:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi