Gol Kralı’na ASKF’den ödül

Gol Kralı’na ASKF’den ödül

Gol Kralı’na ASKF’den ödül

Kayseri Süper Amatör Küme’de 17 gol atarak gol kralı olan Murat Mağara, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mutlu Önal tarafından ödüllendirildi.
Geçtiğimiz hafta Play-Off final maçı ile tamamlanan ve Hacılar Erciyesspor’un şampiyonluğuna sahne olan Kayseri Süper Amatör Küme’de 17 gol atan Murat Mağara gol krallığına ulaştı. Şampiyon Hacılar Erciyesspor forması giyen tecrübeli oyuncu, sezonun sona ermesi ile birlikte ödülüne kavuştu. Sümer Amatör Evi’nde gol kralını ağırlayan ASKF Başkanı Mutlu Önal, başarılı oyuncuya bir plaket ve hediye sundu.
Bu tür başarıları ödüllendirerek teşvik etmek istediklerini dile getiren Mutlu Önal, “Süper Amatör Küme’de 17 gol atarak krallık yarışını birinci sırada tamamlayan Murat Mağara’yı tebrik ediyorum. Küçük bir hediye ile bu başarısını taçlandırmak istedik” dedi.
Murat Mağara ise hediye için teşekkür ederken, “Bu tür hediyeler ile hatırlanmak ve teşvik edilmek güzel. Sayın Başkanımız Mutlu Önal’a teşekkür ederim” dedi.


Spor 5.04.2022 14:15:17 0
Anahtar Kelimeler: gol kralı’na askf’den ödül

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı