Gölbaşı ilçesindeki elektrik hatlarında yoğun çalışma

Gölbaşı ilçesindeki elektrik hatlarında yoğun çalışma

Gölbaşı ilçesindeki elektrik hatlarında yoğun çalışma

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle devrilen elektrik direkleri tek tek onarılıyor.
Kar yağışı nedeniyle Gölbaşı ilçesinde birçok elektrik direkleri devrilmiş ve elektrik tellerinde de kopmaların olmasından dolayı elektrik kesintileri yaşanmıştı.
Gölbaşı ilçesinde 750 kilometrelik hat üzerinde bine yakın elektrik telinin koptuğu ve 100’e yakın demir elektrik direğinin ise devrildiği belirtildi.
Devrilen elektrik direklerinde ve kopan tellerde çalışmalar gerçekleştirdiklerini açıklayan Akedaş Elektrik Dağıtım Şirketi, “Gölbaşı bölgemizde yağan sulu kar, elektrik dağıtım hatlarımız üzerinde uzun süre tutunarak buz yükü oluşturdu. Buz yükü Gölbaşı ilçe merkeziyle birlikte şebekemizde bine yakın tel kopması olmasına sebep oldu. Ayrıca 100’e yakın taşıyıcı direğimizde de devrilme ve eğilme yaşandı. Arızanın ilk anından itibaren Gölbaşı ilçemizde 8 ayrı arıza ekibimiz, 3 adet sepetli itfaiye aracı, 1 adet iş makinesi, 5 adet arazi aracı 24 saat çalışma esaslı olarak sahada özverili bir şekilde görev yapmaktadır. Tüm arazılar tek tek yapılarak ilçemize bölge, bölge enerji vermeye çalışılmaktadır” ifadeleri kullanıldı.


Güncel 1.02.2021 16:22:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı