Göle dönen sokağı komiser açmaya çalıştı

Göle dönen sokağı komiser açmaya çalıştı

Göle dönen sokağı komiser açmaya çalıştı

Adana’da gece saatlerinde başlayan sağanak yağış sabahın ilk saatlerine kadar devam etti. Sağanak yağış nedeniyle bazı mahallelerde sokaklar su altında kaldı. Bir komiserin, eline aldığı çubuk ile su altında kalan sokağın giderini açmak için uğraştığı anlar cep telefonuyla görüntülendi.
Kentte, gece 04.00 saatlerinde başlayan sağanak yağış, sabah 09.30’a kadar devam etti. Yağış nedeniyle, merkez Seyhan ilçesi Havuzlubahçe ve Uçak mahallelerinde bazı sokaklar sular altında kaldı. Sokaklarda bulunan araçlar da su altında kaldığı için maddi hasar meydana geldi. Vatandaşların ihbarları üzerine bölgeye polis ekibi gönderildi.
Havuzlubahçe Mahallesi’ne gelen bir komiserin, ayakkabılarını çıkartarak eline aldığı demir çubukla kanalizasyon giderini açmaya çalışması cep telefonlarıyla görüntülendi.


Yurt Dünya 7.11.2022 11:28:38 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

3

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

4

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

5

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

6

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

7

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

8

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

10

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı