Gölpazarı Devlet Hastanesi’nin eksikleri tamamlanacak

Gölpazarı Devlet Hastanesi’nin eksikleri tamamlanacak

Gölpazarı Devlet Hastanesi’nin eksikleri tamamlanacak

Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, Gölpazarı İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.
Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, Gölpazarı İlçe Devlet Hastanesi inceleyerek hastane başhekimlerinden ve hastane müdürlerinden bilgiler aldı. Hastanelerdeki acil servisleri ve yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Müdür Damkacı, ilçedeki hizmet binasının fiziki şartlarıyla birlikte kullanılan tıbbi cihazlara da bakıp, daha önce tespit edilen eksik ve noksanların giderilmesi aşamalarını yerinde gördü.
Sağlık çalışanları ile de bir süre sohbet edip istek ve önerilerini dinleyen Müdür Damkacı, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Güncel 17.10.2022 10:51:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

2

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

3

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

4

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

5

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

8

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

9

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor

10

Futbol: Trendyol Süper Lig