Gönül sofrası Denizlilileri buluşturmaya devam ediyor

Gönül sofrası Denizlilileri buluşturmaya devam ediyor

Gönül sofrası Denizlilileri buluşturmaya devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası Kayıhan Mahallesi’nde kuruldu. Binlerce vatandaşla aynı sofrayı paylaşan Başkan Zolan, Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler mahallelerinde altyapı yatırımına başladıklarının müjdesini verdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Kayıhan Mahallesi’nde kuruldu. Kayıhan Kapalı Pazaryerinde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile davetliler ve çok sayıda vatandaş ile mahalle muhtarı katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Salgından dolayı 2 yıl ara verdikleri iftar buluşmalarına kaldıkları yerden devam ettiklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Burası, Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler mahallelerimizin birleştiği yer. Vatandaşlarımızı davet ettik sağ olsunlar bu daveti kabul ederek bizle aynı sofrayı paylaştılar, kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzelliğimiz, değerlerimiz çoğalarak devam etsin. Gönül sofrasında birlikteyiz" dedi.

“Hizmet destanları yazdık”
Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler mahallelerinde altyapı çalışmalarına başladıklarının müjdesini veren Başkan Zolan, “Hayırlı olsun. Denizli’mizin altyapısına çok yoğun, tarihi anlamda yatırımlar yaptık. Gerçekten hizmet destanları yazdık. Birçok alanda olduğu gibi bu altyapı çalışmamızı da tamamlayıp daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi. Yüzyılın yatırımını Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler mahallelerinde başlattıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Allah’ım hayırlı ve mübarek eylesin” ifadelerini kullandı. Ramazan ayının sonuna yaklaştıklarını da hatırlatan Başkan Zolan, ayrıca tüm vatandaşların Kadir Gecesi ile bayramlarını tebrik etti.


Güncel 26.04.2022 11:48:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Kumluca'da öğrenciler, gökyüzünü teleskopla inceledi

2

Antalya'da 25 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi

3

Maldivler'de tanışan Rus gelin ve Türk damat, Mersin'de evlendi

4

Depremde 146 kişinin öldüğü Hamidiye Sitesi'ne ilişkin davanın görülmesine başlandı

5

Adana'da kızını rahatsız ettiği iddiasıyla bir genci öldüren baba tutuklandı

6

Antalya'da eski eşini ve arkadaşını bıçakla yaralayan kişi tutuklandı

7

Hatay'da tarihi binada çıkan yangının nedeni araştırılıyor

8

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

9

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

10

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı