Gönülden görenlere kusursuz organizasyon

Gönülden görenlere kusursuz organizasyon

Gönülden görenlere kusursuz organizasyon

Düzce Belediyesi engellilik alanında toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’ dolayısıyla Kusursuz Kafe’de gönülden gören vatandaşlara canlı müzik organizasyonu düzenledi.
Düzce Belediyesi, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasında görme engelli vatandaşları unutmadı. Sosyal Yardım İşleri düzenlediği programa Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli ve Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği Gölyaka Şubesi Başkanı İsmail Kardüz katıldı. Kusursuz Kafe’de düzenlenen organizasyonda görme engelli vatandaşlara müzik ziyafeti verildi.
Programa katılan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, “Bu organizasyona katıldığınız için çok teşekkür ediyoruz. Gönlü ile gören güzel insanları da saygıyla selamlıyorum. İnsan baş gözüyle önündeki 100 metreyi görür ama gönlüyle gören buradan Amerika’yı görür” diye konuştu.
Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği Gölyaka Şubesi Başkanı İsmail Kardüz de programı düzenleyen Düzce Belediyesine teşekkür etti. Kusursuz Kafe’nin kusursuz personelinin yemek servisi ile başlayan organizasyonda canlı müzik ile gönüllerinde eğlenen gönülden gören vatandaşlar, hem şarkılara eşlik etti hem de solo şarkılar söyledi. Programında sonunda görme engelli vatandaşlar için pasta kesildi.


Güncel 13.01.2022 11:16:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

3

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

6

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

7

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

8

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

9

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

10

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu